Lash Campus

Lash Campus
Gyere el egyedülálló szakmai napunkra és tanulj a legtapasztaltabb szakemberektől. Egy oktatás ahol bármit kérhetsz és kérdezhetsz ami pilla. Egy oktatás ahol közösen közel 20 évnyi szaktudás találkozik!
153.81 EUR
Bonus point : 4.61 EUR
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Details
Info
Details
Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy egy egyedülálló együttműködés keretein belül a jövőben Viktória Moziesik (a Mo Lashes s.r.o. tulajdonosa és a MoMo Beauty by Viktória Možiešik márka alapítója, többszörös Európa bajnok, nemzetközi zsűri, oktató, szempilla mester, aktív szempilla stylist 9 év tapasztalattal,) és Presenszki Petra (Organelle Prémium Promade márka tulajdonosa, szakmai vezetője, szempilla mester, aktív szempilla stylist 12 év tapasztalattal) első körben havi egy alkalommal szintén egy egyedülálló szakmai napot/oktatást tartanak Budán, exkluzív környezetben.
Akár csak az együttműködés - hiszen mindketten webshop tulajdonosok is - a szakmai információk sem lesznek mindennaposak. Két olyan oktató, akik a szempilla építés során teljesen különböző technikákat, anyagokat alkalmaznak, mégis magas minőségben, valós szakmaisággal és hasonló eredménnyel (mint pl.tartósság, styling). Kimagasló munkájukkal, ritka, folyamatos, sok éves szalonmunkai tapasztalataikkal, a kezükben fejenként több, mint 10.000 valós munkaórával elérkezettnek látták az időt, hogy a legjobb, leghasznosabb műhelytitkokat őszintén és teljes mértékben megosszák az erre kíváncsiakkal. Legyen szó alapokról, volume pillákról, fanolásról, vagy versenyekről, premade/promade pillákról, valamint egyedi üzleti modell tervezésről, náluk minden kérdésre használható, bevált módszereket, tanácsokat kaphatnak az érdeklődők. 

Náluk nincs tabu. Bármilyen szakmai kérdésre tudnak választ, hiszen elég tapasztalattal rendelkeznek, ami semmivel nem helyettesíthető egy ilyen gyakorlati szakmában, mint a szempilla építés.


Ami lesz a rengeteg szakmaiság mellé:
* őszinteség, olykor öniróniával és némi szarkazmussal fűszerezve
* jó hangulat, kötetlen egyenes beszéd manírok és felesleges töltelékszövegek nélkül
* a résztvevők egyéni problémáinak feltárása, tanácsok
* gyakorlati bemutató kívánság szerint
* alapanyagok tesztelése
* hozott eszközök, anyagok tesztelése, ajánlása, vélemények egyeztetése
* bármi is, ami kérdés lehet a szempilla világában

Ezen exkluzív szakmai alkalmon a jelenlévők igényei alakítják a napot, hiszen az ő problémáik a lényeg. Értük, nekik hozták létre ezt a kivételes együttműködést.

Ár: 60.000,- Ft/fő 
Létszám: maximum 4 fő
Időtartam: 10:00-tól maximum 16:00.
Étel, ital, kávé, szendvicsek, csak is prémium minőségben. 
Meglepetés ajándék.
Állandó, 12%-os vásárlási kedvezmények biztosítása bármelyik, vagy mindkét webshop termékeire igény szerint.

Felnőttképzési nyilv. szám.: B/2021/000642
Info
Article No.
Lashcampus
stripe_com simplepay_hu_v2